عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

پوتین: هواپیمای اسرای اوکراینی با موشک آمریکایی ساقط شد

رئیس‌جمهور روسیه اعلام کرد سقوط هواپیمای حامل اسرای اوکراینی در مرز ۲ کشور به دلیل اصابت موشک‌های سامانه آمریکایی پاتریوت بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۳ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 31
کد خبر: ۲۲۶۲۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه روز چهارشنبه اعلام کرد هواپیمای ترابری نظامی «ایلیوشین ایل-۷۶» روسیه که هفته گذشته سقوط کرد، با سامانه موشکی پاتریوت ساخت آمریکا هدف گرفته شده است.

پاتریوت یکی از انواع سامانه‌های تسلیحاتی است که با آغاز جنگ اوکراین، ایالات متحده در اختیار اوکراین قرار داده است.

به گفته پوتین، روسیه خواستار تحقیقات بین‌المللی در این باره است و در این میان، مسکو همچنان به تبادل اسرا با کی‌یف ادامه خواهد داد.

چهارشنبه گذشته وزارت دفاع روسیه از سقوط یک هواپیمای ترابری نظامی «ایلیوشین ایل-۷۶» روسیه حامل ده‌ها اسیر جنگی اوکراینی در منطقه بلگورود خبر داد.

بر اساس بیانیه وزارت دفاع روسیه، این هواپیما حامل ۶۵ نیروی اوکراینی اسیرشده، ۶ خدمه و سه نیروی روس بود که اسرای جنگی را همراهی می‌کردند.

خبرگزاری تاس پیش‌تر گزاش داد که نتایج بررسی جعبه سیاه هواپیما نشان می‌دهد که این هواپیما بر اثر اصابت موشک سقوط کرده است.

یک منبع امنیتی روسیه به خبرگزاری تاس گفت: «داده‌های جعبه سیاه هر فرضیه دیگری را درباره سانحه این هواپیما نقض و تایید می‌کند که هواپیما به دلیل اصابت جسم خارجی سقوط کرده است. به بیان دیگر، واضح است که هواپیما را در هوا هدف گرفته‌اند».

رئیس‌جمهور روسیه پیش‌تر اظهار کرد که بی‌شک این هواپیما توسط نیرو‌های اوکراین ساقط شده است؛ اما کی‌یف هنوز این اظهارات را تایید یا تکذیب نکرده است. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده